top of page

APUA!

Täältä löydät vastaukset useimmiten kysyttyihin kysymyksiin. Jos vastausta ei löydy, niin älä epäröi olla meihin yhteydessä!

 • Mikä ihmeen Ruskon Salaatix?
  Me ollaan kotimainen salaattikeittiö Ruskolta ja ollaan salaatteja tehty sydämellä jo vuodesta 2000. Yritystä pyörittää Miikka ja Johanna Ojala.
 • Mikä on Salaatix -tilauspalvelu? Miten se toimii?
  Salaatix -tilauspalvelu on kätevä uusi palvelu jolla saat salaatit suoraan sun lähimpään K-Kauppaan! 1.Tilauspalvelu toteutetaan yhteistyössä K-ruoka.fi:n kanssa ja tilaukset tehdään oman K-kauppasi verkkokaupassa. Siellä näet tuotteiden hinnan, valitset haluamasi salaatit ja kappalemäärän tilauslomakkeelta. 2.Mitään salaatteja ei tehdä ennakkoon, vaan jokainen salaatti valmistuu tilauksesta. Salaattisi on noudettavissa lähikaupastasi n.4 arkipäivässä. Salaatit voi myös tilata etukäteen. 3.Salaatit maksetaan noudettaessa kaupan kassaan. Lähimmän K-Kauppasi verkkokaupan tilauslomakkeelle pääset esimerkiksi tästä.
 • Kauppaani ei löydy listalta? Mitä ihmettä?
  Olemme tällä hetkellä vielä kokeiluvaiheessa ja siitä syystä verkkotilauslomakkeella on vielä vain tietyt kaupat. Mutta älä huoli! Jos haluat salaatit lähimpään K-Kauppaasi, niin voit joko laittaa meille viestiä osoitteeseen tilaukset@salaatix.fi tai sitten voit mennä kauppasi kauppiaan luo ja sanoa: "Hei! Mä haluaisin tilata Salaatixin salaatit just tähän kauppaan." :)
 • Hinnat? Missä hinnat?
  Jokaisella K-kaupalla on tuotteille omat hinnat. Näet hinnat K-kauppasi verkkotilauslomakkeelta jossa tilaaminen tapahtuu.
 • Mitä toimitus maksaa?
  Ei mitään! Toimitus lähikauppaasi on täysin ilmaista. :)
 • Voiko salaatteja tilata etukäteen?
  Tietysti! K-Kauppasi verkkotilauslomakkeella voit valita haluamasi toimituspäivämäärän. Toimitusaika on kuitenkin aina vähintään 3 päivää.
 • Onko teillä vaihtoehtoja vegaaneille?
  Ehdottomasti. Vegaaneille sopivia vaihtoehtoja ovat: Aurinkoinen Salaatti (Salaattipohjaiset), Rosolli (Perunasalaatit), Pirkan Kaalisalaatti (Kaalipohjaiset), Hedelmäsalaatti (Erikoistapaukset) ja Tomaatti-sipuli (Erikoistapaukset). Lisää tietoa allergeeneista ja apua saat olemalla yhteydessä meihin!
 • Mitä tilaisin?
  Tässä muutama menuesimerkki: Joulu: - Kimarat (Kimarat) - Rosolli (Perunasalaatit) - Sienisalaatti (Erikoisatapaukset) - Leipäjuusto (Salaattipohjaiset) Uusivuosi: - Perunasalaatti (Perunasalaatit) - Kimarat (Kimarat) - KanaCaesar (Salaattipohjaiset) Saunailta: - Kebab/Chilikinkku/Currykana (Pastapohjaiset) - KanaCaesar/Kreikkalainen (Salaattipohjaiset) - Hedelmäsalaatti (Erikoisatapaukset) Grillaukseen: - Grillisalaatti/Purjosalaatti (Kaalipohjaiset) - Tomaatti-sipuli (Erikoisatapaukset) - Kesäsalaatti (Salaattipohjaiset) Arkeen: - Kesä/Kreikkalainen/KanaCaesar (Salaattipohjaiset) - Kana/Tonnikalariisi (Erikoisatapaukset) - Aasia/Pirkan kaalisalaatti (Kaalipohjaiset) - Hedelmäsalaatti (Erikoisatapaukset) Noutopöytä: Kaikki salaattimme on rakennettu noutopöytään sopiviksi, mutta suosituimpia vaihtoehtoja ovat: - Kimarat (Kimarat) - Italialainen/Kreikkalainen/Currykana (Pastapohjaiset) - Mandariini/Aasia (Kaalipohjaiset) - KanaCaesar/Savulohi/Kreikkalainen (Salaattipohjaiset) - Muista myös vegaaniset vaihtoehdot: (katso ylempänä oleva kysymys) :)
 • Kuinka paljon salaatteja tarvitsen?
  Noutopöytään salaatteja on hyvä varata n.150-200g/ruokailija. Pasta + riisisalaatit: 1,6kg riittää n. 8 henkilölle. Kimarat + sienisalaatti + perunasalaatit: 1,6kg riittää n. 10 henkilölle. Salaattipohjaiset: 2,5kg riittää n. 8 henkilölle. Jos menu koostuu pelkästään salaateista, niin salaatteja kannattaa varata n.350g-550g/henkilö. (Lapset syövät tietysti vähemmän vink vink!)
 • Kauanko salaatit säilyvät?
  Älä turhaan tilaa salaatteja liian aikaiseen toimitukseen! Toimistusaikataulu on luotettava ja salaatit ovat parhaimmillaan mahdollisimman tuoreina. Säilyvyysajat ovat avaamattomille tuotteille. Avatuille salaateille aistinvarainen arvio ( maku , tuoksu, ulkonäkö ) on helpoin tapa arvioida ko. tuotteen kunto. Huomio kuitenkin myös viimeinen käyttöpäivä ja ole tarkkana varsinkin lämpimässä tarjolla olleiden tuotteiden kanssa.... Voit aina myös olla yhteydessämeihin, autamme enemmän kuin mielellämme. :)

Eikö oikeaa kysymystä ole vielä kysytty? Ole meihin yhteydessä!

bottom of page